DAHAF Afghanistan Indsamling

Dansk Hazara Forening er dedikeret til at støtte Afghanistan og samler midler gennem forskellige initiativer. Vores mål er at gøre en meningsfuld forskel ved at skabe opmærksomhed og støtte til hazara-fællesskabet. Deltag i vores velgørende indsamlinger og vær med til at styrke vores mission for en bæredygtig forandring i Afghanistan.

  • 86.455 DKK af 100.000 DKK indsamlet 86.46% 86.46%

DAHAF Afghanistan Indsamling 2023/2024

Vigtig Info om Vores Indsamlingsprojekt til Afghanistan

I dag d. 1. December 2023, lancerer vi en omfattende indsamling til fordel for de nødlidende ofre for jordskælvene i Herat og terrorangrebene i Herat, Baghlan og Dasht-e-Barchi i Kabul. Vi vil gennemføre en række initiativer og arrangementer for at rejse midler og skabe opmærksomhed omkring situationen i Afghanistan. Markér allerede nu d. 15. februar, hvor vi afholder en stor velgørenhedsmiddag i København.

 

Målsætning & Fordeling

Vi har fastsat en ambitiøs målsætning for vores indsamling, hvor vi stræber efter at indsamle 100.000 DKK

Jordskælv i Herat-delen:

Halvdelen af indsamlede midler går til ofrene for jordskælvet i Herat i samarbejde med DACCAR, en organisation, der arbejder på genopbygning af bygninger i Herat efter jordskælvet.

Terrorangreb i Herat, Baghlan & Dasht-e-Barchi-delen:

Den anden halvdel vil blive administreret i samarbejde med Hazara-foreningen Afaq, som er verificeret af DACCAR og dermed sikret legitimiteten af Afaq for at sikre korrekt distribution af midler til ofrene for terrorangrebene.

Sådan kan du hjælpe!

Bidrag til vores indsamling ved at donere via MobilePay på nummeret: 992925. Alternativt kan du støtte gennem vores hjemmeside under menupunktet “STØT DAHAF“. Fra den 1. december 2023, vil alle donationer gå ubeskåret til ofrene for jordskælvene i Herat og terrorangrebene i Herat, Baghlan og Dasht-e-Barchi i Kabul. Din støtte gør en reel forskel. Tak for din hjælp!

Indsamlingsperiode

Indsamlingen blev officielt igangsat den 1. december 2023 og vil slutte officielt den  1. marts 2024 (er forlænget)

Vi opfordrer alle til at støtte vores indsamling og følge med i opdateringer og arrangementer på vores hjemmeside og sociale medier. Del gerne budskabet og bidrag til at gøre en forskel i livet for dem, der har brug for det mest. Kontakt os på info@dahaf.dk for spørgsmål eller forslag. Sammen kan vi gøre en reel forskel.