Begivenheder

Hvilke begivenheder laver vi?

Hold dig opdateret om vores kommende begivenheder under menupunktet “begivenheder”. 

Dansk Hazara Forening inviterer til Nowruz 1401


Den 19. marts 2021 løb Dansk Hazara Forenings nytårsbegivenhed af stablen, da det persiske nytår
Nowruz 1401 blev afholdt i fællesskab med medlemmer. Nowruz er en særlig dag for afghanere, iranere og kurdere overalt i verden. På denne dag samles alle med familie, venner og bekendte for at fejre én af årets vigtigste højtider.
 

Hazara; Historie, Kultur og Identitet

Lørdag d. 7. maj, slog Dansk Hazara Forening i samarbejde med Nørrebro Lokaludvalg og Union, dørene op for en særlig begivenhed, hvor fokus var på hazaraernes historie, kultur og identitet. Til begivenheden, var der storytelling, oplæg om hazaraernes fælles mørke historie i Afghanistan og hvordan hazaraerne har stået på mål for diskrimination, terror og etnisk udrensning gennem tiden. 
På gæstelisten optrådte flere prominente personligheder – såsom Barat Ali Batoor, Taher Mirza, Yasser Ghanbari og Lars Schmidt. Endvidere blev der serveret traditionel afghansk mad og delikatesser.

Få pulsen op med DAHAF til Sportsdag

Medlemmerne trak i træningstøjet, da den første officielle Sportsdag blev afholdt d. 18. juni. Her fik vi for alvor pulsen op, da medlemmerne blev udfordret i forskellige aktiviteter, hvor sammenhold var nøgleordet.