Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fly With Me

august 20, 2022 @ 1:00 pm - 7:00 pm

Vær med til at farve himlen med Fly With Me, en episk dragefestival 🪁 i solidaritet med befolkningen i Afghanistan 🇦🇫
Til august samarbejder Dansk Hazara Forening med Good Chance Theatre og afghanske kunstnere på tværs af 16 byer i Storbritannien og Europa for at præsentere en festival med afghansk drageflyvning, historiefortælling, musik og poesi!
For at markere Afghanistans fald til Taleban i året 2021, vil folk overalt fejre den afghanske kultur gennem den simple glæde ved drageflyvning. Sammen vil vi opfordre til lige og retfærdig behandling af alle mennesker, der søger sikkerhed inklusiv dem fra Afghanistan.
Med baggrund i den svindende offentlige opmærksomhed, inviterer Fly With Me alle mennesker, uanset race, nationalitet og religiøse overbevisning, til at samles og flyve en drage. Budskabet er at påminde verden om at “Huske Afghanistan” og behandle afghanske flygtninge med samme respekt og åbenhed som bliver vist til flygtninge fra Ukraine. 15 byer i Storbritannien og Europa deltager i Fly With Me dragefestivalen, herunder Brighton, Bradford, Dover, Folkestone, Glasgow, Liverpool, London, Manchester, Northamptonshire, Scunthorpe, Sheffield i Storbritannien, og Berlin, Pas-de-Calais, Paris og København i Europa.
Deltag d. 20. august og vær med til at farve himlen med tusindvis af drager! Hold øje med kommende detaljer om tidspunkt, sted og program- vi glæder os til at se mange af jer!

Detaljer

Dato:
august 20, 2022
Tidspunkt:
1:00 pm - 7:00 pm
https://www.facebook.com/events/459650172198858

Arrangører

Dansk Hazara Forening
Good Chance Theatre

Sted

Valby Park